Vi skapar innovativa lösningar inom Talent Acquisition 

Workbusters mission

Vår mission är att bygga innovativa lösningar för Talent Acquisition med hög kvalitet och användarvänlighet som hjälper våra kunder att attrahera och rekrytera de bästa kandidaterna. 

Trendsättare sedan 2008

Redan när Workbuster grundades 2008 hade resan från att vara arbetsgivarens marknad till kandidatens redan påbörjats. Vi förenklade ansökningsprocessen för kandidaterna och gav våra kunder möjligheten att integrera karriärsidan direkt på sin egen hemsida, vilket gav en stor fördel i konkurrensen om talangerna.

Idag har konkurrensen om de bästa talangerna hårdnat ytterligare och metoderna för att locka de bästa kandidaterna är i ständig utveckling. En karriärsida ses som standard och en enkel ansökan ett måste. Vi har aldrig nöjt oss med att följa, vi strävar alltid efter att sätta nya trender på marknaden, för att våra kunder ska få en fördel i kampen om de bästa talangerna.

Vill du vara med och sätta trender?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna och engagerade personer. Se lediga tjänster eller visa intresse via Get in touch.

Till vår karriärsida