Rusta och matcha (KROM)

Med Rusta och matcha (KROM) ställs allt högre resultatkrav på dig som fristående aktör. Att jobba med tydliga effektiva processer och samarbeta är viktigt. Workbuster Matcha automatiserar administration, skapar bättre överblick och följer automatiskt upp med era tidigare deltagare. Allt för att du ska lyckas som leverantör inom Rusta och matcha.

Rusta och Matcha

Rusta och matcha för dig som fristående aktör

Med Rusta och matcha ställs allt högre resultatkrav på dig som fristående aktör. Att jobba med tydliga effektiva processer och samarbeta är viktigt. Workbuster Matcha automatiserar administration, skapar bättre överblick och följer automatiskt upp med era tidigare deltagare. Allt för att du ska lyckas som leverantör inom Rusta och matcha.

Följ deltagaren från ett ställe

Med Workbuster Matcha samlar du all administration, dokumentation och uppföljning på ett ställe. Det gör att du kan följa den arbetssökande genom hela processen. Det bli tydligt för er och deltagaren vad som är gjort och behöver göras. På så sätt blir det lättare att prioritera åtgärder som ökar chanserna att hjälpa den arbetssökande till jobb eller utbildning

Några exempel på vad du kan göra i Workbuster Matcha:

  • Hantera beslut
  • Föra anteckningar
  • Skapa och dela individuella utvecklingsplaner
  • Kommunicera med deltagarna via en deltagarportal
  • Matcha deltagarna till jobb via Hello Talent

Påminnelsesystem för att jobba effektivt

I och med att ersättningen i Rusta och matcha i högre grad baseras på resultat så blir det viktigare att jobba effektivt. Workbuster Matcha har ett inbyggt påminnelsesystem som hjälper dig med vad du behöver göra. Exempelvis när det är dags att starta upp en deltagare, skicka in gemensam planering eller göra slutredovisning.

Få överblick när du jobbar med Rusta och Matcha

Full koll på intäkter i Rusta och matcha

Att manuellt via mail eller telefon följa upp tidigare deltagare är tidskrävande och ineffektivt. Risken är att tappa intäkter som man som fristående aktör annars skulle haft rätt till.  I Workbuster Matcha ingår ett smart påminnelsesystem som automatiskt följer upp med tidigare deltagare för att säkra resultatersättningen.

”Workbuster hjälper oss och gör administrationen enklare, bättre och mer tillgänglig. Inte minst får vi höra mycket positivt från våra deltagare om hur mycket bättre det blivit sedan all information finns samlad på ett ställe i deltagarportalen!”

Annelie, A till Ö Jobb & Rekrytering

”Att arbeta i Workbuster har hittills inneburit bättre uppföljning och uppdelning av deltagare, säkrare datahantering, bättre organisation och överskådlighet. Vi har fått utomordentlig bra hjälp i uppstarten av vår kontaktperson Anna-Carin som hjälpt oss i hur vi använder Workbuster på bästa sätt.”

 

 

"Vi ÄÄÄÄLSKAR Workbuster och supporten är suverän! Vi upplever en lyhördhet och flexibilitet. Det märks att det finns erfarenhet av vår verksamhet som fristående aktör. Vi sparar tid och har en helt annan överskådlighet och organisation."

/Fia Westberg, Propus.

Logotype fristående aktör Propus

”Täby Kommun har de senaste två åren lägst arbetslöshet i landet för utrikesfödda Täbybor. Jag tror inte att vi hade kunnat vara så effektiva som vi är nu och så framgångsrika om vi inte hade jobbat med Workbuster.”

/Peter Haddäng, Täby kommun Kompetenscenter Välkommen framtid – Vägen till arbete

 

Fristående aktören Täby Kommun

”Vi har helt klart blivit mer Effektiva! Vår administration är betydligt mer simpel tack vare enklare kommunikation med våra deltagare, schema- och dokumenthantering samt mail-utskick.

Genom att kunna tagga upp deltagarnas meriter och kvalifikationer så blir det enklare att hantera informationen oss emellan. 

Sen är supporten riktigt bra med snabb återkoppling och där inga frågor är för dumma!”

/Farzad Golkar, Effektiv Matchning AB

 

"Innan vi började använda Workbuster använde vi ett program som vi själva tagit fram. Efter att ha bytt till Workbuster har vi ännu bättre koll på hela flödet. Administrationen har minskat genom automatiserade processer mellan Workbuster och KA-Webbstöd.

Uppföljningar och kontrollen vi får i det ekonomiska flödet ger oss korrekta intäktsberäkningar och vi har bättre övergripande kontroll på arbetsprocessen.

Workbuster är pålitliga och lätta att samarbeta med och har snabba återkopplingar vid supportärenden."

/Mats Michaneck, Matchning & Utveckling – En del av Academedia

Fristående aktören Matchning och Utveckling är en del av Academedia

Vill du prata Rusta och matcha med oss?

Workbuster är skräddarsytt för dig som fristående aktör. Vi svara gärna på frågor och berättar mer om hur Workbuster Matcha kan underlätta för dig.

Mia Stipic

Projektledare

Robert Svensson

Account Manager

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.