5 snabba med… Marcus Hedman!

Marcus med C (ja, vi har en med K också!) är en utav våra duktiga Account Managers här på Workbuster. Här ovan ser vi honom på en utav årets skidresor, till Disentis i Schweiz! Här tar vi tillfället i akt att fråga honom lite frågor såhär på fredagsförmiddagen.

1. Happy Friday! Vad är det bästa med fredagar på Workbuster?

Vår fredagsfrukost som vi kör varje vecka! Haha. Skämt åsido så är det härligt att utvärdera veckan som varit och se om man avklarat alla mål man satte upp i början av veckan. Sedan är det skönt att veta att man kan slappna av i ett par dagar över helgen och sedan komma tillbaka med nya tag på måndagen!

2. Rätt inställning! Du jobbar mycket med att flytta över kunder från den tidigare versionen av systemet till det nya systemet. Vad är de största skillnaderna mellan de två tycker du?

Den största skillnaden är att vi går från att vara ett verktyg för rekrytering till att vara en plattform för rekrytering och employer branding. Från ett ställe sköter man nu allt som rör rekryteringen, så en riktig helhetslösning. Du svarar på inkomna mail från kandidater, redigerar karriärsidan, samarbetar inom rekryteringsteamet och analyserar data som du har tillgänglig för att ständigt förbättra dig. Det gör hela processen mycket enklare och smidigare för rekryterare.

3. Vad är det viktigaste DU tänker på för att göra flytten från det förra systemet till det nya så smidigt som möjligt, både för våra kunder men också för oss?

Att vara strukturerad och välplanerad, och kommunicera tydligt med kunden! Jag tror också att det är viktigt att låta kunden få testa själv utifrån sina egna processer och kandidater, så vi kan sätta upp systemet efter kundens specifika behov.

4. Vad är det viktigaste för kunderna att tänka på i samband med överflyttningen?

Att det blir en förändring, men till det bättre såklart! Dock så är det ju ett någorlunda nytt sätt att jobba på, även om man jobbat i det tidigare Workbustersystemet. Men det är otroligt användarvänligt. Kunderna kan också komma med feedback och förslag om det är någon funktion de tycker saknas - våra programmerare jobbar ständigt med nya uppdateringar för att göra systemet ännu bättre. Vi lyssnar på våra kunder och inkorporerar ständigt funktioner från kunders önskemål i nya releaser.

5. Vad är den bästa aspekten av ditt jobb?

Att träffa kunder och sätta sig in i deras utmaningar och behov. Vi jobbar med så många olika spännande bolag, och att kunna skräddarsy lösningar som förenklar deras vardag och hjälper dem att göra sitt jobb bättre är det jag tycker mest om i mitt jobb.

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg