5 snabba med… Jenny Dahlin!

Fina Jenny är vår starka supportsuperwoman som alltid har ett stort leende på läpparna! Har du någon gång ringt till oss så har du med största sannolikhet pratat med henne. Hon är en klippa och en ständig glädjespridare. ?

Här svarar hon på fem snabba frågor om jobbet, planerna inför jul och förhoppningarna inför nästa år!

1. Vi börjar närma oss jul! Vad har du för planer?

Planerna inför jul är att styra upp julgranen och spendera juldagarna här i Stockholm med familjen för att sedan byta ut nyår och januari mot en tripp till Bali. Jag ser så fram emot det! Bara vulkanen lugnar ner sig litegrann så vi faktiskt kan åka! Men det ser lovande ut. ?

2. Vi är inte alls avundsjuka! ? Vad tycker du det bästa är med att ha daglig kontakt med våra kunder?

Det bästa i kontakten med våra kunder är framförallt det härliga bemötandet jag får av dem! Det är kul att få en glimt av deras vardag och se hur de arbetar i Workbuster. Det berikar och skapar perspektiv på hur flexibelt Workbuster kan vara och hur det kan användas utifrån olika företag och verksamheter

3. Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det roligaste i mitt jobb är just att kunna bistå med tankar och lösningar när kunder ringer in med olika problem, som jag sedan hjälper dem med! Det är lite av en utmaning, och jag hittar hela tiden nya knep att lösa problem på. Det är alltid en ”boost" när jag tillsammans med kunden över till exempel telefon lyckas lösa saker som uppstått, det blir helt enkelt en win-win situationKunder ringer ju oftast till oss för att de behöver hjälp med något, och det känns så kul att kunna lägga på telefonen med ett problem som blivit löst!

4. Vad kan vara frustrerande och hur tar du dig igenom det?

Något som jag ibland kan uppleva som frustrerande är när jag inte själv kan lösa problem som trillar in i vår Service desk, men jag får dock alltid förstklassig support själv av mina grymma kollegor, så det är lätt att ta mig igenom sådana barriärer när de inträffar ? ?

5. Vad har du för förhoppningar inför nästa år?

Vi har precis anställt ytterligare en person till vår service desk, vilket är jättespännande! Hon börjar redan nästa vecka så det ska bli väldigt kul att få lära henne ALLT JAG KAN och få en sidekick här på supporten. Successivt kommer jag även nästa år gå över mer till projektledning, allt eftersom vår nya supportstjärna börjar känna sig lite varm i kläderna. Detta är superkul tycker jag, och det känns otroligt roligt att jobba inom ett företag där man kan utvecklas och få nya möjligheter.

Slutligen hoppas jag såklart också att vi kan få till många fler löprundor med kollegorna på luncherna! ?‍♀️

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg