Vi lanserar en ny kandidatportal!

Vecka 35 lanserar vi en helt ny kandidatportal för att underlätta för kandidaten att hantera sin data och samla alla uppgifter på ett och samma ställe. Ni behöver inte aktivera kandidatportalen, den börjar användas automatiskt vid lansering. 

Kandidaten når portalen genom att ni bjuder in till att godkänna samtycken, hantera intervjuinbjudningar och besvara urvalsfrågor. Via den nya kandidatportalen kan kandidaten se sina grunduppgifter, ansökningar, komplettera med nya dokument. Kandidaten kan även begära borttagning av data. Till skillnad från tidigare leder nu inbjudningarna att godkänna samtycken, hantera intervjuinbjudningar och besvara urvalsfrågor till en och samma plats. Tidigare ledde de specifika inbjudningslänkarna endast till respektive åtgärd. 

Det är även möjligt att ge kandidaterna tillgång till sin kandidatportal via en direktlänk på karriärsidan. Vill ni ha hjälp med att lägga till länken på er karriärsida? Mejla support@workbuster.se så hjälper vi dig. 

Ni kan anpassa er kandidatportal med egen bakgrundsbild - gå till Inställningar och välj Allmänt. Längst ner på sidan kan ni under rubriken Gränssnitt välja en kontobild från ert bildgalleri som speglar er arbetsplats. 

 

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till support@workbuster.se så hjälper vi dig 😊

 

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg