Retargeting vid rekrytering

Få ut mer av annonseringen med Streams

9 av 10 besökare lämnar karriärsidan utan att söka jobb. Med Streams fångar du upp tidigare besökare och ökar effekten av jobbannonseringen.

Fånga upp tidigare besökare

Du har säkert har varit med om att du sökt efter en tröja i en e-handel. Nästa gång du går in på Facebook eller Instagram så dyker samma tröja upp som en annons. På samma sätt fungerar Workbuster Streams fast för jobbannonsering i sociala medier

Employer brand i sociala medier och karriärsida

Fler kvalificerade kandidater

Genom att marknadsföra era jobbannonser mot personer som redan känner till er ökar ni chanserna till fler och bättre ansökningar. 

Varför Streams?

Hitta fler talanger

Genom att marknadsföra era jobb mot kandidater som redan besökt karriärsidan ökar ni chanserna att attrahera fler talanger. 

Bli ännu mer träffsäker

Sätt upp flera Streams och bli ännu mer träffsäker. Nå kandidater besökt en viss del av karriärsidan såsom ett jobb inom IT eller läst en Story om er utvecklingsavdelning. 

Bättre effekt av annonseringen

Att bygga ett starkt employer brand och annonsera tar tid och kostar pengar. Genom att använda den trafik ni skapar maximalt får ni mer utav karriärsidan. 

Några av våra fantastiska kunder
KOMBINERA STREAMS OCH STORIES

Fånga besökarna med engagerande Stories

Stories är ett artikelformat där du kan marknadsföra engagerande medarbetarberättelser även när du inte har ett specifikt rekryteringsbehov. Fånga upp besökarna och rikta dina annonser mot kandidater som redan visat intresse av att jobba hos er.

Läs mer om Stories

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur du får mer ut av karriärsidan

Johan Bergqvist

Key Account Manager

Jag vill veta mer om Streams 🚀