Heltäckande rekryteringsverktyg för träffsäker rekrytering

Ditt allt-i-ett verktyg för att lyckas med rekryteringen. Workbuster är ett användarvänligt rekryteringsverktyg som gör rekryteringsprocessen smidigare för HR, rekryterande chef och kandidat.

Prisförfrågan

Strukturerad rekryteringsprocess 

I Workbusters rekryteringsverktyg har du allt samlat på ett ställe. Du kan boka intervjuer och kommunicera med kandidaterna via mejl och SMS direkt från systemet.

Du får en lättöverskådlig bild över kandidaterna (vilka jobb de sökt tidigare, hur de har svarat på intervjufrågor och hur rankingen av specifika kompetenser ser ut) och alla dokument kopplade till kandidaterna kan läsas direkt i i rekryteringsverktyget.

Rekrytera CV-löst

Genom att använda urvalsfrågor istället för CV i rekryteringen sparar du tid för både dig och kandidaten. Det blir också enklare för dig att snabbt se om kandidaten lever upp till de kompetenskrav som finns för rollen.

I Workbusters rekryteringsverktyg kan du sätta upp kompetensprofiler med olika frågor för varje roll som du ska rekrytera till, baserat på svaren från kandidaten gör Workbuster en gradering på hur väl kandidaten lever upp till kraven för rollen.

Stärk ert employer brand och attrahera rätt kandidater

Konkurrensen om de bästa kandidaterna är stenhård. Med Workbuster kan du:

 • Enkelt publicera jobbannonser på populära jobbkanaler och sociala medier 
 • Nå rätt kandidater med målgruppsriktad annonsering i sociala medier
 • Attrahera fler talanger med en karriärsida som speglar ert employer brand
 • Följa upp och jämföra publiceringskanaler i realtid och på lång sikt

Automatisera och frigör tid

Genom automatiserade processer i rekryteringsverktyget kan du spara tid och lägga fokus på de mest kvalificerade kandidaterna. För att öka träffsäkerheten kan du enkelt koppla på tilläggstjänster såsom testverktyg, digital referenstagning eller bakgrundskoll, och de kandidater som inte går vidare i processen får information via ett automatiskt utskick.

Workbusters rekryteringsverktyg är användarvänligt och påminner dig när du har ett ärende som väntar och guidar dig i hur du ska utföra dina uppgifter.  

Vad kostar rekryteringsverktyget?

rekryteringsverktyg

Rekryteringsverktyget för HR och chefer

Workbuster är enkelt och användarvänligt för både HR och rekryterande chefer. Med E-learning och kostnadsfria öppna utbildningar ser vi till att användarna får ut det mesta av rekryteringsverktyget. 

Populära funktioner

 • Topprankad support och användarstöd
 • Flexibelt verktyg för employer branding
 • Smart Reject - Automatiserat urval
 • Gratis spridning av jobbannonser
 • Jobbannonsering i sociala medier
 • Kompetensbaserad rekrytering
 • Integrationer och integrerade testverktyg
 • Följ upp resultaten med lättillgänglig statistik

Vad kostar det?

Öka träffsäkerheten 

Digital referenstagning – automatiserat och kvalitetssäkrat

En referenstagning är ofta tidskrävande och det kan vara svårt hitta tid för ett referenssamtal då det ska passa både för den som rekryterar och referenspersonen. Med Refensa sker referenstagningen helt digitalt och GDPR-säkert.

Kandidaten initierar processen, referenspersonen verifierar sig och svarar på referensfrågorna när den har möjlighet, och rekryteraren får automatiskt resultaten när allt är klart. Det sparar både tid och pengar och blir smidigare för alla. 

Läs mer om Digital Referenstagning 

Hur bra är er rekryteringsprocess?

När någon söker jobb hos er är det viktigt att följa upp och ge återkoppling till personen. Med Realcruit får du insikter i hur kandidaten upplever rekryteringsprocessen och konkreta förslag på hur du kan förbättra den.

En bra kandidatupplevelse ger återkommande kandidater och nya ambassadörer för ert företag. 

Läs mer om Realcruit