Rekryteringssystemet för en lyckad rekrytering

För oss betyder en lyckad rekrytering att våra kunder kan ligga steget före dagen de behöver rekrytera.

Verktygen för att lyckas med rekryteringen

Modern rekrytering innebär automatiserade processer, fokus på kompetens och kandidaten i centrum. Workbuster ger dig verktygen för att lyckas. Från första intrycket till första dagen på nya jobbet.

Attrahera rätt kandidater

Öka närvaron

Hantera ansökningar

Ta kontroll över rekryteringen

Förbättra rekryteringen

Förutse rekryteringen med data

Fler kvalitativa ansökningar

Varje arbetsplats är unik. Med en flexibel karriärsida kan du förmedla vad som får just er att sticka ut. Nå ett professionellt resultat snabbt och enkelt med våra färdiga innehållsblock som anpassas efter ert employer brand. Den integrerade editorn gör sidan enkel att uppdatera och utveckla över tid.

Attrahera & synas

Automatisera och förenkla

Det ska vara enkelt att rekrytera rätt. Automatisera manuella processer och frigör tid för de mest kvalificerade kandidaterna. Tydliga urvalskriterier, stöd för kompetensbaserad rekrytering och integrerade tester skapar större möjligheter för fler kandidater och gör att ni undviker dyra felrekryteringar. Genom smarta notiser och påminnelser kan du vara säker på att alltid garantera en bra återkoppling till alla kandidater.

Ta reda på mer

Fatta bättre beslut

Enkel och lättillgänglig data hjälper er att förutse rekryteringen och fatta bättre beslut. Mät resultatet av jobbannonserna i realtid och agera direkt. Få insikter om var era toppkandidater hittar era annonser och visualisera var i processen ni riskerar att tappa kandidater. Optimera rekryteringen och jämför KPI:er över tid.

Ta reda på mer

Kom igång snabbt med Workbuster

Som ny kund hos Workbuster får ni en projektledare som guidar er genom uppdater och hjälper er att komma igång med verktyget på bästa sätt. Systemet är nyckelfärdigt och de flesta funktionerna finns på plats redan första gången du loggar in. Flexibiliteten i Workbuster gör att ni kan börja i liten skala och utveckla rekryteringsprocessen i takt med er tillväxtresa.

Kvinna som ler framför laptop

GDPR - Er data är säker hos oss

Workbuster är anpassat efter GDPR för säker personuppgiftshantering. All data krypteras och lagras på certifierade servrar inom EU. Workbuster stödjer även automatisk borttagning av kandidatdata samt möjlighet för kandidat att begära att borttagning av personuppgifter i förtid.

”Vi på Jollyroom rekryterar hundratals nya medarbetare varje år och tack vare Workbuster kan vi garantera våra kandidater en smidig ansökningsprocess och snabb återkoppling – helt enkelt en bra upplevelse oavsett om det leder till anställning eller inte. Det är lätt att tracka vilka annonseringssiter som fungerar bäst för respektive tjänst och systemet är otroligt lättjobbat och logiskt. Dessutom är de i supporten supersnabba och jättetrevliga. Heja Workbuster!”

Nicole,

Jollyroom

"För oss innebär ett arbete med Workbuster att vi än mer kan bemöta våra kandidater på ett strukturerat och professionellt sätt då en stor del av administrationen drastiskt reducerats. Strukturen i Workbuster möjliggör ett starkt fokus på kandidatupplevelsen och den användarvänliga plattformen gör det enkelt att vilja arbete i verktyget. Som pricken över i:et har ni en fantastisk supportavdelning.
Keep up the good work!"

Nathalie,

Basefarm

Varför ska du välja Workbuster?

Som kund hos Workbuster får du ett modernt och kraftfullt verktyg, en unik karriärsida och en stabil partner med support i världsklass.

Varför Workbuster? Priser och Funktioner