Medarbetarintervju med Jenna Munk Hemberg

Berätta kort om dig själv, vem är du?

Jenna heter jag, en kreativ och rätt social själ från Göteborg. När jag inte jobbar hittar ni mig på någon lekplats med min snart tvåårige son, hemma i soffan framför en ny serie samtidigt som jag letar efter drömboendet på Hemnet, eller på närmaste närbutik och då förmodligen vid lösgodishyllan.

Varför valde du att börja jobba på Workbuster?

I många av mina tidigare anställningar trillade jag lätt in i rollen som “superuser” för olika system som används. När jag sprang på den här rollen på Workbuster var det som att jag fick samla allt jag tycker om och ägna mig åt det. Talent Management, system, teamwork och att få utbilda och hjälpa andra.

Vad engagerar dig mest i din roll som Project Manager på Workbuster?

Att hela tiden få jobba lösningsfokuserat och hjälpa våra kunder att få ut maximal nytta av systemet. Men inget jobb är nog roligt om man inte har ett härligt gäng runt sig, och det är faktiskt det som egentligen skapar engagemang - mina kollegor och att Workbuster är en arbetsplats där man får utrymme att utvecklas.

Du har fått ett rykte om att vara lite av en “systemnörd” och det ryktas om att du satt upp din egen onboarding i Grades plattform. Vad är det som är så spännande med system och teknik?

Haha, så är det kanske! Jag tror att min hjärna genuint gillar att hitta lösningar och att effektivisera processer. Den egenskapen har jag nytta av i mitt dagliga jobb där jag får frågor från kund i en bred variation av omfattning och komplexitet. Det är också skönt med system på det viset, för det finns ju oftast en lösning. Och finns det inte får vi ju se om vi kan utveckla en.

Du har tidigare jobbat som Talent Acquisition Specialist. Vad skulle du ge för tips till bolag som är behov av att stärka upp sitt arbete med kompetensförsörjning?

Jag vill gärna se att HR och marknad krokar arm med varandra mer än vad de gör idag. Tänk vilken nytta alla som skriver jobbannonser skulle ha om de skulle sätta på sig marknadsförings-hatten. Många gör det redan idag och vi ser att det blir alltmer vanligt att man väljer att rikta sina annonser mot specifika målgrupper. Om du jobbar med rekrytering men inte känner till begreppet recruitment marketing så är dagens tips att googla det.

Vad ser du mest fram emot framöver på jobbet?

Woah vilken svår fråga. Det händer så mycket hos oss nu så det är nästan som att hela Workbuster just nu är en godisbutik av positiva förändringar (vilket ni förstår passar mig väldigt bra).Vi är ju nu tre bolag som blivit ett vilket innebär många saker, allt från vilka interna systemlösningar vi ska ha, till att vi kan lära så mycket av varandra. Men det jag ser fram emot härnäst att faktiskt att få träffas på riktigt allihop.

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg