Rekrytera i sociala medier 

Fler kvalificerade kandidater med jobbannonsering i sociala medier

Några av våra fantastiska kunder

Marknadsför era jobb till talanger i sociala medier

Se till att talangerna uppmärksammar era lediga jobb genom jobbannonsering i Sveriges största sociala medier. Vårt Attract-team är med dig hela vägen för att skapa och distribuera engagerande, kandidatoptimerade jobbannonser i sociala medier. Behöver du hjälp att välja kanal eller tips om vad du bör tänka på när du köper annonsering i sociala medier? Kontakta oss gärna här så berättar vi mer! 

Employer brand i sociala medier och karriärsida

Fördelarna med jobbannonsering i sociala medier 

Drömkandidaterna finns på sociala medier

Oavsett vilken bransch du jobbar i ökar användandet av sociala medier. 89% av svenskarna använder idag sociala medier regelbundet. Till skillnad från traditionell jobbannonsering har du på sociala medier möjlighet att kostnadseffektivt nå ut till en bredmålgrupp. 

Konkurrenterna finns på sociala medier

Kompetensbristen gör att alltfler arbetsgivare blir mer aktiva i sin marknadsföring för att nå talangerna. Från enbart platsannonsering jobbar många även med sociala medier för att stärka sitt employer brand och därmed förmågan att långsiktigt attrahera rätt medarbetare.

Nå passiva kandidater

Visste du att över 80% av toppkandidaterna inte aktivt söker efter nytt jobb idag? Med hjälp av jobbannonsering i sociala medier hjälper vi er att nå ut till rätt målgrupp och engagera fler talanger att ta nästa steg i karriären. 

Varför annonsera med Workbuster?

Enklare: Publicera med ett knapptryck i Workbuster. Vi sköter hela kampanjen - design, copy, optimering och uppföljning
Schysstare: AI Recruit eller Automated Recruiting? Begreppen är många. Hos oss är det tydligt i vad du köper och de resultat vi skapar. Mät och följ upp direkt i Workbuster. 
Kostnadseffektivt: Nå ut till en bred målgrupp där du bara betalar för den trafik och interaktion som kampanjen genererat. 

“Vi har valt att ta hjälp av Workbuster för rekryteringar av olika typer av tjänster. Jag kan varmt rekommendera Workbuster för jobbannonsering i sociala medier.”

Anna Lindberg, ISS

"Workbuster lyckas fånga budskapen i annonserna på ett träffsäkert och hjälper oss att effektivisera våra rekryteringsprocesser."

Anne Sarsten, Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö AB

 

 

"Vår målgrupp är företrädesvis passiva kandiater. Genom att annonsera i sociala medier når vi även dessa. Det är dessutom enkelt och smidit att sköta annonseringen i sociala medier via Workbuster och den rådgivning samt uppföljning av annonsresultatet vi får av Workbuster teamet ger oss goda möjligheter att kontinuerligt anpassa vår annonsering för att nå rätt kandidater".

Charlotte Axelsson, Sick IVP

Vi marknadsför dina jobb till rätt målgrupp 

Den största fördelen med annonsering i sociala medier är att man kan nischa din målgrupp för att nå rätt kandidater. Genom att rikta annonsen till relevanta kandidater baserat på till exempel geografisk plats, bransch och utbildning kan ni öka andelen relevanta ansökningar.