Workbuster och Grade går samman och bildar ett unikt företag inom Talent Management

Workbuster och Grade går samman och bildar ett unikt företag inom Talent Management. Den nya koncernen backas upp av Viking Venture som investerar i snabbväxande bolag in Norden.

- Grade och Workbuster är en fantastisk kombination där båda företagen har produkter och tjänster som kompletterar varandra på ett unikt sätt. Tillsammans med Grade kan vi erbjuda våra kunder en konkurrensfördel när det kommer till att attrahera, rekrytera, förvalta och utveckla sina talanger. Vi ser fram emot att presentera våra gemensamma erbjudanden för er kunder under hösten. - Peter Spetz (Founder Workbuster) 

Grade är en av Nordens ledande leverantörer av engagemangs- och kompetenshöjande produkter och tjänster inom kompetenshantering, talent management, medarbetarsamtal och onboarding. 

- Vi sökte en partner som kunde ta Workbusters tillväxt till nästa steg. I Viking Venture såg vi en strategisk partner som inte bara har gedigen kunskap och erfarenhet av att bygga framgångsrika SaaS-bolag i Norden, utan även har den finansiella kraften att förverkliga sina visioner. - Andreas Wernqvist (Co-Founder Workbuster)

- Vi som grundaren av Workbuster kommer fortsatt vara operativa i den nya konstellationen där vi även kommer vara en större ägare.  - Peter Spetz (Founder Workbuster)

        Läs mer i Viking Ventures pressrelease >>

 

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg