Nyheter & Uppdateringar Januari 2018

Vi hoppas ni har fått en fin start på året och att ni kommit igång ordentligt igen efter uppehållet! Början på året kan ibland vara stressigt, så för att göra ert jobb enklare för er kommer här en nyhet som vi vet att många av er väntat på:

Dela kandidat

Att kunna dela en kandidat med personer utanför rekryteringsteamet gör det ännu enklare att samarbeta och få feedback från personer som är involverade i rekryteringen, även om de inte nödvändigtvis är användare i Workbuster.

Den nya funktionen är utformad så att ni själva kan välja vilka som ser vad och vad de har tillgång till, så att ni fortfarande har kontroll över ansökningarna och informationen ni delar.

Så här fungerar det:

Du börjar med att markera de ansökningar ni vill dela, och välj "Dela" i menyn längst ner på sidan.

Dela kandidat Workbuster

Du väljer själv vilka du bjuder in till ansökningarna, och vilka delar av ansökningarna du vill skall ingå. Du kan till exempel välja att dela endast urvalsfrågor, kompetenser eller dokument, eller flera eller alla av dessa alternativen.

Dela kandidat Workbuster

Personerna som du bjudit in får tillgång till en säker webbsida där de endast kan se informationen som du valt att dela med dem, och där de kan även ge sin egna bedömningar.

 

Så enkelt är det!

Funktionen är också en del av vårt GDPR-arbete, för att undvika att skicka personuppgifter via e-post och därmed samarbeta smartare. På detta sätt kan många olika parter vara delaktiga i rekryteringen, men kandidaternas personuppgifter är fortsatt säkra och ni har fortsatt kontroll över uppgifterna som getts till er. Vad tror ni? Är detta något ni kommer använda? ☺️

Har du frågor, synpunkter eller kommentarer kan du självklart kontakta oss här.

 

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg