Nyheter & Uppdateringar Februari 2018

Det är mycket spännande på gång här på Workbusterkontoret, och här nedan kommer vi gå igenom några av uppdateringarna som vi jobbat på den senaste månaden!

Nyheter inne i Workbuster

Om ni använde den tidigare versionen av Workbuster kan ni kanske minnas att det fanns en nyhetsdel där vi regelbundet släppte information som ni kunde tänkas behöva. Denna funktionen finns nu även i den nya versionen av Workbuster, så att ni enkelt kan få all information direkt i Workbuster!

Om du ser den lilla Workbusterhunden i det nedre högra hunden så betyder det att vi har något som vi vill berätta för er, så om ni klickar på den kommer nyheten upp på högersidan av er skärm. ☺️

Klarare rekryteringsstatistik

Ni kan nu få en klar bild av hur era rekryteringsprocesser fungerar, och hålla kolla på att de upprätthåller era satta KPIs. Under fliken "Statistik" i vänstermenyn ser ni nu en vy med användbar information om era rekryteringar.

Ni kan filtrera denna informationen efter:

  • Annonser
  • Företag
  • Jobbkategori
  • Jobbstatus
  • Platser
  • Rekryteringsfas
  • Hänvisningskanaler
  • Ansvarig rekryterare

Statistiken ni ser reflekterar filtreringen ni valt.

Rekrytering Statistik Workbuster

Ni får även en översikt så att ni kan se hur många av de ansökande som kallas på intervju och hur många som får en anställning, vilka veckodagar som är populärast for ansökningar och vilka tider på året (eller under andra specifika tidsperioder) som ni rekryterar mest.

Rekrytering Statistik Workbuster

Integrering med Assessio

Workbuster är nu även integrerat med Assessio, en av nordens ledande testaktörer. Egna avtal krävs med Assessio, så om ni vill ha mer information om detta så kan ni kontakta support@workbuster.se .

Mycket tid läggs även just nu på vårt fortsatta arbete inför GDPR, det är mycket som pågar i bakgrunden! Vi håller er såklart uppdaterade om allt vi gör, så håll ett öga på bloggen eller läs uppdateringarna inne i Workbuster så ni inte missar något. ☺️

Vi återkommer med mer nästa månad!

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg