Nyheter & Uppdateringar December 2017

Här kommer de två sista uppdateringarna för 2017! Vi även har jobbat på några större uppdateringar som kommer i början av nästa år, så var beredda..! ?

Tills dess så vill vi berätta om följande:

1. Prenumerera på intervjutider direkt i kalendern

Nu är det möjligt att prenumerera på alla dina intervjubokningar som du har i Workbuster - direkt i din kalender! När en kandidat bokar in sig på en intervjutid så får du som rekryterare ett mail med en bekräftelse.

I detta mail finns en länk som är en kalenderlänk. Lägg till denna länk i din kalender så kommer du att börja prenumerationen. Med andra ord, varje gång du skapar en intervjutid i systemet så synkas den med din kalender.

 

Instruktioner för hur man prenumererar på kalender i Outlook kan du hitta här (läs under rubriken "subscribe to calendar").

Instruktioner för hur du prenumererar på kalendern i Google Calendar kan du hitta här (läs "lägg till med en länk").

Även kandidaten får ett bekräftelsemejl med datum och tid för intervjun, samt en länk så att de kan lägga till endast denna intervjun i kalendern.

2. Norska annonseringskanalen Finn.no hjälper dig nå kandidater i Norge!

Under publiceringskanalerna kan ni nu även hitta den norska annonssidan Finn.no, vilket möjliggör större annonsspridning i Norge!

För att kunna aktivera Finn.no i Workbuster måste ni ha ett eget avtal med dem, precis som in har med till exempel Blocket eller Platsbanken. Kontakta sedan oss för att aktivera Finn.no i ert konto!

Det var allt för detta året, kort och gott! Vi kommer som sagt med några större uppdateringar i början av nästa år, så kom ihåg att titta tillbaka i bloggen då ?

 

Ha en härlig ledighet så hörs och ses vi 2018!

 

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg