Ny publiceringskanal – Sponsrade jobb på Indeed

Nu lanserar vi sponsrade jobb på Indeed som publiceringskanal. Som ni säkert känner till är Indeed en gratiskanal där alla jobb i Sverige publiceras. Konkurrensen om exponering är dock hård då annonserna är många.

Sponsrade jobb är de första jobb som folk ser i sökresultaten hos Indeed. När någon söker efter ett jobb på Indeed är sponsrade jobb markerade i sökresultaten och syns bättre än kostnadsfria jobbannonser. Sponsrade jobb får även upp till 5 gånger fler klick än kostnadsfria annonser.

Var visas mina sponsrade jobb?

När personer söker efter jobb på Indeed anger de nyckelord som är relevanta för deras intressen och bakgrunder. Dina jobb kommer att visas i sökresultaten där din jobbtitel, beskrivning, plats och annan information relaterar till angiven sökinformation. De mest relevanta jobbsökarna kommer att se din jobbinformation.

Hur kommer jag igång?

I Workbuster kan du nu sponsra enskilda jobb direkt under publicerafliken för en annons. Du kan också välja att  sponsra alla jobb för en fast summa varje månad, ett kostnadseffektivt sätt att få större exponering.

Har du några frågor om sponsrade jobb på Indeed? Hör gärna av dig till social@workbuster.se eller 08-580 807 30 så berättar vi mer. 

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg