Ny Career Page Editor i Workbuster

I och med det växande intresset och behovet av att ha en uppdaterad, levande karriärsida har vi lanserat en uppdaterad version av vår career page editor, för att göra det enklare för dig som kund att hantera och uppdatera innehållet på din sida. Du som ny kund får i uppstarten hjälp av våra webbdesigners att sätta upp en karriärsida efter dina önskemål och grafiska riktlinjer. Därefter kan du fritt uppdatera innehållet och designen på din karriärsida i editorn

Förutom att Editorn har fått ett visuellt lyft har vi även släppt ett par nya funktioner:

  1. Språkskiftaren

Språkskiftaren gör det möjligt att skapa en karriärsida på flera språk, istället för att bygga separata sidor för varje språk. Du kan sektion för sektion redigera och lägga till innehåll på alla dina valda språk. Det blir även möjligt för besökare på karriärsidan att välja vilket språk de vill visa sidan på, genom ett knapptryck i huvudmenyn.

2. Integrerad bildbank


Saknar du bildmaterial till din karriärsida? I den nya versionen av editorn kan du söka efter och använda bilder från bildbanken Unsplash.com. Här finns tusentals royaltyfria bilder som du kan använda, helt gratis. 

3. Templates

Om du vill skapa undersidor till din karriärsida, till exempel en temporär kampanjsida, kan du nu spara en befintlig layout som en template och applicera på den nya sidan. Därefter kan du själv uppdatera innehållet i editorn.

Vill du veta mer om hur vår career page editor fungerar? Hör gärna av dig här!

 

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg