Höjdpunkter 2018

Vi ser redan fram emot ett nytt år tillsammans med er, men innan vi lämnar 2018 vill vi gärna dela med oss av några av det gångna årets höjdpunkter till er.

Ny Career Page Editor i Workbuster

I och med det växande intresset av en uppdaterad, levande karriärsida har vi lanserat en ny version av vår Career Page Editor. Den nya Page Editorn har fått en ny design och vi har även lanserat flertalet nya funktioner och innehållsblock som kan lyfta er karriärsida ytterligare. Med den nya versionen blir det lättare att hålla karriärsidan uppdaterad med innehåll och design.

Bättre rekryteringsstatistik

I början av året lanserade vi ett nytt statistikverktyg i Workbuster. I statistiken får ni en tydlig överblick över er rekryteringsprocess, vad som fungerar bra och var det finns utrymme för förbättring. Se hur många av de sökande som kallas på intervju och hur många som får en anställning, vilka veckodagar som är populärast för ansökningar och vilka tider på året (eller under andra specifika tidsperioder) som ni rekryterar mest.

Influencers i Workbuster

Vi lanserade en egen referralplattform, Influencers, i Workbuster. Era medarbetare kan nu dela jobbannonser i sociala medier och till vänner, med personliga delningslänkar. Under Influencers i Workbuster kan ni sedan se hur många visningar och ansökningar varje delning har genererat.

Bättre personuppgiftshantering

Den 25 maj i år trädde EU:s nya personuppgiftslag GDPR i kraft. I och med detta har vi förbättrat rutinerna för en säkrare personuppgiftshantering.

Vi öppnade kontor i Göteborg

Äntligen är vi på plats på västkusten och vi ser fram emot att komma närmare våra kunder i området och kunna ge dem ett personligare bemötande. I Göteborg hittar ni oss i World Trade Center på Mässans Gata 10.

Di Gasell och Veckans Affärer Superföretag

De senaste månaderna har vi fått äran att ta emot två utmärkelser. Vi är otroligt glada över att för fjärde året i rad få utmärkelsen Di Gasell och för andra året i rad bli utnämnda Superföretag av Veckans affärer.

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg