10 höjdpunkter från 2017

Vilket år 2017 var!

Det var ett händelserikt år, både för oss och för många av er också skulle vi tro.

Vi tittade tillbaka på året som var och skrev ihop 10 punkter som är extra minnesvärda för oss, och vi ville självklart dela med oss av dem till er! Först och främst så vill vi tacka våra underbara kunder som har gjort detta året så bra som det blev. Vi hade aldrig kunnat göra det utan er! Vi ser fram emot att kunna skriva 10 lika bra höjdpunkter i slutet av nästa år också. ?

Så, utan någon speciell ordning, här kommer några saker som vi kommer minnas från 2017:

1. Release av nya Workbuster!

Den största (och första!) nyheten för året var såklart att vi släppte nya Workbuster! Hårt jobb ligger bakom för att få det klart, och är så nöjda med resultatet. Nya Workbuster ser inte bara superskarpt ut med en ny, fräsch och modern design, utan det finns såklart otroligt många nya funktioner och användningsområden som förenklar jobbet oerhört för rekryterare.

2. Första karriärsidan lanserad

I och med att nya Workbuster lanserades så började självfallet jobbet med att både flytta över kunder från den äldre versionen till den nya, samt att ta helt nya kunder live i det nya systemet. Den första kunden gick live den 20:e februari, och det var Linas Matkasse! Deras karriärsida kan du hitta här, och vi tycker det är otroligt roligt att jobba tillsammans med er!

Sedan får man ju alltid räkna med en eller annan bugg när man släpper ett nytt system, och vi vill tacka våra kunder som varit tålmodiga när vi jobbat med det nya systemet för att få allt att flyta på! Ett stort tack till er!

 

3. Utsedda till DI-Gasellföretag för tredje året i rad

Helt fantastiskt roligt, att vi blev ett DI-Gasellföretag för tredje året i rad! Gasellmiddagen den 5:e December var det Gasellgala på Konserthuset, och det var underbart trevligt som alltid. Tack DI-Gasell för ännu ett år!

 

 

 

4. Utsedda till Veckans Affärer Superföretag 2017Superföretag Workbuster

Inte nog med att vi blev Gasellföretag, utan vi blev även utsedda till ett utav 641 Superföretag i Sverige, utsedda av Veckans affärer tillsammans med Bisnode! Det var första gången som vi fick den här utnämningen, och det är såklart otroligt kul tycker vi!

 

5. Familjen växer - nu över 20 anställda

Workbusterfamiljen växte till över 20 personer! Vi började nästan växa ur vår köksmöblering, så vi fick helt enkelt köpa nya köksmöbler för att kunna få plats allihopa vid våra veckovisa fredagsfrukostar (och vi har ännu inte lyckats få med alla på en och samma bild!).

6. Startade Busterbloggen

Buster började blogga! Okej, han kanske får lite hjälp att hålla i pennan... Detta är något som vi har velat göra ett tag, och nu blev det äntligen dags! Tanken är att bloggen ska vara en plats dit kunder och icke-kunder kan gå för att hitta information, både om oss och vårt verktyg men också nyheter inom rekrytering (och HR) i allmänhet. Bloggen hittar du här!

7. Vi lanserade analytics 

En av de större funktionerna som vi släppte var Workbuster Analytics! Ännu mer och korrektare data från dina annonser ger dig möjlighet att värdera vad som fungerar bra och vad som fungerar dåligt, och ge dig möjligheten att fokusera mer av dina investeringar på det som ger resultat.

 

8. Integrering med Broadbean

Vi fortsätter expandera våra annonseringskanaler, och under året har vi lagt till ett antal nya annonseringssidor som ni kan använda för att nå ännu fler kandidater, både i Sverige, norden och internationellt!

I November gick integreringen med Broadbean live (Broadbean är världens största jobbdistributör och tillhandahåller 7000 kanaler till jobbsiter och sociala medier globalt) och i December tillkom norska Finn.no. Och det kommer mera!

9. Skidresa till alperna 

I april åkte vi på vår årliga skidresa, och denna gången till Disentis i de Schweiziska alperna! Under några dagar åkte vi skidor, åt gott och skrattade tills vi storknade. Själabalsam för hela gänget!

10. Avslutade året

Och som avslutning på året fick vi de goda nyheterna att vi vunnit finansiering i en innovationstävling organiserad av Post- och telestyrelsen (PTS) i samband med Arbetsförmedlingen! Temat för tävlingen var "Arbetsmarknad för alla", och vårt projekt "Hello Talent!" vann projektfinansiering. Detta känns superspännande, och vi kommer absolut berätta mer om detta den kommande tiden!

Som ni märker hade vi ett händelserikt år förra året, och det är mycket som är planerat för 2018 också. Håll koll här i bloggen så att du inte missar några av våra kommande uppdateringar! ? ?

Dela i sociala medier

Läs liknande inlägg