Webinar: Hitta talanger och ge fler chansen med HelloTalent

WEBINAR - 28 MAJ, 2021 kl 10:00 - 10:35

För att effektivisera matchningen på arbetsmarknaden har Workbuster utvecklat HelloTalent en kostnadsfri matchningstjänst som ger möjlighet att hitta talanger bortom traditionell jobbannonsering. I det här webinaret pratar vi med Madelein Börbo från Karriärkonsulten, om deras roll som fristående aktör på arbetsmarknaden och hur du som använder Workbuster redan idag kan hitta nästa talang genom HelloTalent. 

I takt med att Arbetsförmedlingen förändras kommer privata arbetsförmedlare, så kallade fristående aktörer, att ansvara för hjälpa arbetssökande till jobb och utbildning. Samtidigt är det få som känner till hur en fristående aktör jobbar och rent konkret hur de kan hjälpa dig som arbetsgivare.

I det här webinaret berättar Madeleine Börbo från Karriärcoachen om hur de jobbar, vilka deras deltagare är och hur de kan hjälpa er som arbetsgivare med kompetensförsörjningen. En utmaning generellt är att snabbt hitta rätt arbetsgivare till rätt deltagare. Idag sker matchningen manuellt via nätverk och genom aktiv kontakt med arbetsgivare. 

För att effektivisera matchningen på arbetsmarknaden har Workbuster utvecklat HelloTalent, en kostnadsfri matchningstjänst som ger möjlighet att hitta talanger bortom traditionell jobbannonsering. Genom att publicera en annons i Workbuster matchas jobbet automatisk mot kandidater som är deltagare hos fristående aktörer. 

Agenda:

  • Så arbetar en fristående aktör

  • Så fungerar HelloTalent i Workbuster

  • Det här behöver du göra för att komma igång

  • Sammanfattning och avslutning

Webinaret leds av Marcus Wedin som är produktspecialist på Workbuster tillsammans med Madeleine Börbo som är matchningschef på Karriärkonsulten.

När & hur:

Webinaret startar kl 10:00 den 28 maj kl 10:00 och håller på i 35 minuter inklusive avslutande frågestund. Webinaret spelas in så även om du inte kan delta den aktuella tiden får du tillgång till det inspelade eventet i efterhand.

Vill du ta del av webinaret i efterhand?

Fyll i formuläret nedan så kan du se inspelningen av webinaret. 

Föreläsare
Marcus Wedin

Product Specialist @Workbuster

Marcus Wedin är Produktspecialist och Partneransvarig på Workbuster. Han har en bakgrund inom försäljning och digital marknadsföring och har arbetat på Workbuster sedan 2015.

Madelein Börbo

Matchningschef @ Karriärkonsulten

Karriärkonsulten är en snabbt växande fristående aktör och leverantör till Arbetsförmedlingen som hjälper personer ut i jobb och stöttar företag kostnadsfritt med att hitta rätt kompetens. 

Dela i sociala medier

Prenumerera på kommande event

Se till att du alltid vet vad som händer på Workbuster. Få det senaste nyhetsbrervet på mejlen.