HelloTalent

Matcha dina jobb direkt mot arbetssökande 

HelloTalent ger dig förslag på relevanta kandidater direkt i Workbuster

Workbuster arbetar idag inom två affärsområden. Vårt rekryteringsverktyg, där över 50 000 jobb publiceras varje år. Samt vårt stödsystem för privata arbetsförmedlare som är idag marknadsledande inom området, där ca 90% av alla arbetssökande hanteras idag. HelloTalent är kopplingen mellan våra två verktyg som matchar dina jobb mot arbetssökande och presenterar förslag på kandidater direkt vid publicering av en annons. 

Så funkar det

Automatisk matchning 

Det normala flödet i en rekryteringsprocess brukar se ut så att en arbetsgivare publicerar en jobbannons och väntar på att kandidater ska söka. HelloTalent erbjuder nu möjligheten att snabbare hitta rätt kandidater. När du som arbetsgivare publicerar en annons i Workbuster matchas den via HelloTalent direkt mot arbetssökande kandidater som är deltagare hos en privat arbetsförmedlare. Det betyder att innan du hinner publicera annonsen på en extern jobbsida, kan du få förslag på kandidater som matchar annonsen. När du hittat rätt matchning för ditt jobb kan du komma i kontakt med kandidaten med ett knapptryck i Workbuster. 

HelloTalent gör det enklare att jobba inkluderande 

Allt fler arbetsgivare vill jobba för en en mer inkluderande rekryteringsprocess där fler får en chans in på arbetsmarknaden. Vinsterna är många, inkluderande rekrytering hjälper både till att lösa kompetensbristen, men det kan även stärka arbetsgivarvarumärket genom att visa att man tar ett större samhällsansvar. Trots ambitionen och vetskapen om fördelarna med inkluderande rekrytering är det många som saknar stödet och kunskapen i hur de praktiskt ska gå till väga. HelloTalent gör det lättare att ta första steget för att jobba mer inkluderande med ett bredare urval.

Så här fungerar HelloTalent

I din annons i Workbuster hittar du nu en flik som heter HelloTalent!. Här presenteras förslag på kandidater som matchar jobbet baserat på geografisk plats och jobbkategori. Vill du kontakta en kandidat från HelloTalent följer du stegen nedan. 

Steg 1

Du visar intresse för kandidaten genom att klicka på stjärnan.

Steg 2

Vi skickar in dina kontaktuppgifter till kandidatens handledare. 

Steg 3

Du blir kontaktad av handledaren som berättar mer om kandidaten.

Steg 4

Via handledaren bokar du in en första intervju med kandidaten

Vill du veta mer om hur Workbuster kan hjälpa dig att rekrytera rätt kandidater? 

Kontakta oss gärna i formuläret nedan så hör vi av oss!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.