HelloTalent

Matcha dina jobb direkt mot arbetssökande 

HelloTalent ger dig förslag på relevanta kandidater direkt i Workbuster

Workbuster arbetar idag inom två affärsområden. Vårt rekryteringsverktyg, där över 50 000 jobb publiceras varje år, samt vårt stödsystem för privata arbetsförmedlare s.k. fristående aktörer. Verktyget för fristående aktörer är marknadsledande inom sitt område och majoriteten av alla arbetssökande hanteras idag i Workbusters system. HelloTalent är kopplingen mellan våra två verktyg som matchar dina jobb direkt mot talanger hos privata arbetsförmedlare.

Så funkar det

Automatisk matchning 

Det normala flödet i en rekryteringsprocess brukar se ut så att en arbetsgivare publicerar en jobbannons och väntar på att kandidater ska söka. HelloTalent erbjuder nu möjligheten att snabbare hitta rätt kandidater. När du som arbetsgivare publicerar en annons i Workbuster matchas den via HelloTalent direkt mot talanger hos privata arbetsförmedlare. Det betyder att innan du hinner publicera annonsen på en extern jobbsida, kan du få förslag på kandidater som matchar annonsen. 

HelloTalent gör det enklare att jobba inkluderande 

Allt fler arbetsgivare vill jobba för en en mer inkluderande rekryteringsprocess där fler får en chans in på arbetsmarknaden. Vinsterna är många, inkluderande rekrytering hjälper både till att lösa kompetensbristen, men det kan även stärka arbetsgivarvarumärket genom att visa att man tar ett större samhällsansvar. Trots ambitionen och vetskapen om fördelarna är det många som saknar stödet och kunskapen i hur de praktiskt ska gå tillväga. HelloTalent gör det lättare att ta första steget för att rekrytera mer inkluderande. 

Så här fungerar HelloTalent

I din annons i Workbuster hittar du nu en flik som heter HelloTalent!. Här presenteras förslag på kandidater som matchar jobbet baserat på geografisk plats och jobbkategori. Vill du kontakta en kandidat från HelloTalent följer du stegen nedan. 

Steg 1

Du visar intresse för kandidaten genom att klicka på stjärnan.

Steg 2

Vi skickar in dina kontaktuppgifter till kandidatens handledare. 

Steg 3

Du blir kontaktad av handledaren som berättar mer om kandidaten.

Steg 4

Via handledaren bokar du in en första intervju med kandidaten

Vill du veta mer om Hello Talent? 

Kontakta oss gärna i formuläret nedan så hör vi av oss!