STATISTIK

Förutse och optimera varje steg i rekryteringen 

rekryteringsverktyg

Bättre beslut med lättillgänglig data

Med Workbuster Analytics har vi gjort det lätt för dig att arbeta datadrivet. Få värdefulla insikter om kampanjer och hur bra ni är på att ta hand om era kandidater. Följ upp och jämför nyckeltal för att säkra att ni ständigt förbättrar er. 

 

Upptäck

Få värdefulla insikter om din rekryteringsprocess i Workbuster. Följ resultatet av dina annonser i realtid och upptäck flaskhalsar.

Analysera

Mät och jämför nyckeltal över tid. Vad fungerar bra? Var riskerar ni att tappa kandidater? Sätt upp mål och följ er utveckling i Workbuster.

Förbättra

Använd insikter och lärdomar från data för att fatta bättre beslut som utvecklar er rekrytering och kompetensförsörjning över tid.

Vad engagerar dina kandidater?

I Workbuster ser du inte bara vilka kanaler som levereras flest kandidater. Du ser även varifrån dina bästa kandidater kommer och vilka som är dina mest framgångsrika kampanjer. Se vad som engagerar talanger på karriärsida och vilket innehåll som får bäst effekt i sociala medier. På så sätt kan du lättare förutse var du lättast hittar rätt kandidater.

Testa dina annonser! Kostnadsfri analys av din jobbannons

Hur väl utformad är din jobbannons? Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri analys och förslag på förbättring av en annons.

  • Fyll i länken till annonsen du vill förbättra
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.