Webinar: Undvik att fatta fel beslut med hjälp av bakgrundskontroller

WEBINAR - 17 JUNI, 2021 kl 10:00 - 10:35

En felrekrytering är dyr och kan i värsta fall få katastrofala följder. Så hur undviker kostsamma misstag? Rätt beslutsunderlag som samlats in under rekryteringsprocessen är avgörande. Workbuster bjuder tillsammans med nordens ledande leverantör av bakgrundskontroller ToFindOut in till ett webinar om hur du kan använda bakgrundskontroller för att säkra att rätt beslutsunderlag.

Workbusters mål att göra rekryteringen enklare och mer träffsäker. Några exempel på funktioner som redan idag finns är stöd för kompetensbaserad rekrytering, integrerade tester samt digital referenstagning via Refapp.

Bakgrundskontroller är ytterligare sätt att förbättra beslutsunderlaget. Här ges en bredare bild från offentliga, oberoende och verifierbara källor som ytterligare kan minska risken att rekrytera fel person till fel tjänst.

Därför inleder Workbuster ett samarbete med ToFindOut. Bolaget är ledande inom bakgrundskontroller i Norden. Målet är att under hösten kunna erbjuda Workbusters kunder att sköta hela processen med bakgrundskontroller direkt från Workbuster. 

Som ett första steg bjuder vi in till ett gemensamt webinar där vi introduktion till bakgrundskontroller. Hur fungerar det och när bör man använda bakgrundskontroller vid rekrytering?

Vi kommer bland annat att gå igenom:Vad är en bakgrundskontroll egentligen?

  • När utför man en bakgrundskontroll?
  • Hur går det till rent praktiskt?
  • Kommande koppling mellan Workbuster och ToFindOut
När & hur:

Webinaret startar kl 10:00 den 17 juni och håller på i 35 minuter inklusive avslutande frågestund. Webinaret spelas in så även om du inte kan delta den aktuella tiden får du tillgång till det inspelade eventet i efterhand.

Vill du se webinaret?

Det här webinaret spelades in. Fyll i formuläret så kan du se webinaret i efterhand. 

Föreläsare
Marcus Wedin

Produktspecialist @Workbuster

Marcus Wedin är Produktspecialist och Partneransvarig på Workbuster. Han har en bakgrund inom försäljning och digital marknadsföring och har arbetat på Workbuster sedan 2015.

Birgitta Edlund

VD och grundare @ ToFindOut

Birgitta är VD och grundare till ToFindOut. Hon är samtidigt medgrundare till Branschföreningen Bakgrundskontrollföretagen (BKF). Hon har en bakgrund från rekrytering och bemanningsbranschen.

Dela i sociala medier

Prenumerera på kommande event

Se till att du alltid vet vad som händer på Workbuster. Få det senaste nyhetsbrervet på mejlen.