Webinar: Rekrytering efter corona - Så ställer du om till det “nya normala"

WEBINAR - 28 april, 2021 kl 10:00 - 10:35

Hur har det sätt vi rekryterar på förändrats under pandemin och hur kommer det "nya normala” att se ut? Workbuster och Assessio bjuder den 28 april kl 10.00 - 10:35  in till ett webinar där vi djupdyker i de bolag som har kommit längst i sin digitalisering. Vilka förändringar har de gjort och hur förbereder man sig för det “nya normala”?

För vissa branscher har det senaste året varit en tid för att överleva. Andra har mött osäkerheten med avvaktan och passivitet. Samtidigt har andra branscher fått optimera sina rekryteringsprocesser för att möta ett nästan omättligt rekryteringsbehov. 

Oavsett hur din bransch har påverkats har sättet vi rekryterar på förändrats. Videointervjuer har ersatt fysiska, och manuella processer har ersatts av nya smarta verktyg. 

Under webinaret bjuder vi på insikter om: 

  • Hur de övergripande trenderna ser ut
  • Hur den accelererande digitaliseringen påverkat rekryteringe
  • Vad vi kan lära av de bolag som kommit längst i sin digitalisering
  • Vad kan vi göra för att möta det “nya normala"

Vill du se webinaret?

Det här webinaret spelades in. Fyll i formuläret så kan du se webinaret i efterhand. 

Föreläsare
Marcus Wedin

Product Specialist @Workbuster

Marcus Wedin är produktspecialist på Workbuster. Workbuster är ett rekryteringsverktyg som stärker ditt employer brand, ser till att du attraherar rätt kandidater och som hjälper dig att fatta rekryteringsbeslut på rätt grund. Våra kunder bdirar till en bättre arbetsmarknad genom matchningtjänsten HelloTalent som automatiskt matchar jobbannonser mot personer som står utanför arbetsmarknaden.

Alex Tidgård

Psykolog och seniorkonsult @Assessio

Alex Tidgård är psykolog och seniorkonsult på Assessio. Assessio jobbar mot visionen #ZeroTalentWaste för att hjälpa organisationer att göra arbetsmarknaden mer rättvis och mindre diskriminerande. Vi är Nordens ledande assessmentbolag specialiserade inom strategisk HR med digitala lösningar för rekrytering och utveckling. Våra tester och verktyg förutser arbetsprestation, identifierar potential och matchar organisationer med rätt kandidater utifrån värderingar och arbetsroller.

Dela i sociala medier

Prenumerera på kommande event

Se till att du alltid vet vad som händer på Workbuster. Få det senaste nyhetsbrervet på mejlen.