Bli en attraktiv arbetsgivare

Känn effekten av ett starkt employer brand när du behöver rekrytera ny kompetens

Attrahera rätt talanger

Med Workbuster bygger du kostnadseffektivt kännedom om ditt employer brand. Genom att öka närvaron hos era drömkandidater hjälper vi er vara top of mind när det är dags att byta jobb. Som kund hos Workbuster får du en engagerande, unik karriärsida som presenterar din arbetsplats på bästa sätt och konverterar talanger till kandidater.

Öka närvaron 

Genom målgruppsinriktade kampanjer i sociala medier kan du öka kännedomen om ditt employer brand. Vi hjälper dig att skapa och publicera relevant innehåll som engagerar talanger i just din bransch. Att attrahera rätt kompetens handlar idag inte om att annonsera en platsannons när en position behöver fyllas, det är ett proaktivt arbete som är ständigt pågående. Läs mer om Streams

Karriärsida som stärker ditt Employer brand

Visa upp en bild av arbetsplatsen som du känner dig stolt över och som tilltalar talanger i er bransch. Karriärsidan är ansiktet utåt för din arbetsplats där du har möjlighet att ge kandidaten en första känsla för hur det är att jobba hos er. Som kund hos Workbuster får du en unik och engagerande karriärsida som du enkelt håller uppdaterad i vår sidbyggare. Välj om du vill ha en extern karriärsida eller integrerad på er egen hemsida.

Testa oss gärna!

Våra specialister Said och Adam hjälper dig!

Said Barati

Specialist på karriärsidor

Adam Nyberg

Specialist på karriärsidor

Vill du se hur er karriärsida kan se ut? Fyll i URL:en till er hemsida nedan så tar vi fram ett förslag inom 24 timmar!

Några av våra kunders karriärsidor

Förändra världen från Kalmar

Kalmar Energi

Ny karriärsida med arbetsgivarvarumärket i fokus 

GDM Konsult

Workbuster stödjer kompetensbaserad rekrytering

Vi sökte oss efter ett nytt rekryteringssystem i syfte att stärka kandidatupplevelsen och skapa en smidig ansökningsprocess. För oss var det även viktigt att det system vi valde skulle stötta vår kompetensbaserade rekryteringsprocess. Anledningen till att vi valde just Workbuster var att systemet är användarvänligt och skapar möjligheten av enkelt få en överblick av rekryteringsprocessen.

AJ Produkter

Allt som kan minska vår administration är guld för oss rekryterare

Det mest positiva är att ha alla processer och alla ansökningar samlat på ett ställe. Vi har fått en bättre struktur, sparar tid och kan ge en bättre upplevelse till de kandidater som söker då vi lätt kan återkoppla via Workbuster.

RaySearch

”Skillnaden är som natt och dag”

Skillnaden är som natt och dag! Genom Workbusters karriärsida upplevs vi nu som mer professionella. Vi har fått en mycket bättre kandidatupplevelse och användarupplevelse för alla som jobbar med rekryteringarna på Anticimex.

Anticimex

Rekrytering bortom personligt tyckande

I Workbuster har vi hittat en lösning som stödjer vår kompetensbaserade rekryteringsprocess. Workbuster är integrerat på vår karriärsida utifrån vår branding.

NIRA Dynamics

Konvertera talanger till kandidater

Gör det enkelt att konvertera på din karriärsida, även om du inte har några lediga tjänster ute. Fånga upp kandidater som fått upp ögat för din arbetsplats genom att låta dem skicka en intresseanmälan med funktionen Get in touch. Marknadsför lediga tjänster till kandidaten och matcha kandidatprofilen mot nya jobb. Läs mer om Get in Touch >>

Workbuster rekryteringsverktyg

Enkel ansökan ger större urval

Tappa aldrig en talang på grund av krångliga ansökningsformulär. Med Workbuster ansöker kandidaten enkelt, både via mobil och dator. Ansökningsformuläret är flexibelt och du väljer själv vilka dokument som ska vara obligatoriska att ladda upp och vilka urvalsfrågor du vill ha med. Med en enkel ansökan minskar du risken att tappa bra kandidater.

Bli mer träffsäker

Mät effekten av er externa annonsering och hur väl er karriärsida konverterar. I Workbuster kan du följa dina annonser i realtid och bli bättre på att förutse rekryteringen.

Förbättra rekryteringen