Employer brand

Bli en attraktiv arbetsgivare 

Konkurrensen om toppkandidaterna gör att vi behöver tänka proaktivt och långsiktigt bygga ett starkt employer brand

Stärk ert employer brand i sociala medier

Det blir allt mer populärt med rekrytering i sociala medier, både för arbetsgivare och kandidat. På Workbuster arbetar vi ständigt med att förbättra våra kunders möjlighet att nå rätt talanger med engagerande innehåll. Automatisk publicering, riktad annonsering och retargeting ökar möjligheterna att vara top of mind när det är dags att byta jobb. 

Employer brand i sociala medier och karriärsida

En unik karriärsida som engagerar 

Karriärsidan är ansiktet utåt för ert employer brand. Vi bygger karriärsidor i vår egen sidbyggare, vilket ger oss flexibilitet att skapa en sida som speglar ert employer brand. Med dynamiskt och datadrivet innehåll kan du enkelt hålla karriärsidan uppdaterad och levande med relevant innehåll. 

Berätta er historia med Stories

Stories är vårt artikelformat för karriärsidan där du har möjlighet att enkelt dela engagerande innehåll som intresserar rätt kandidater- Att byta jobb är ofta ett svårt beslut, då det är ett steg ut ur trygghetszonen. Med Storytelling kan du göra det lättare för kandidater att visualisera hur det är att jobba hos er och våga ta steget.

Vi hjälper dig gärna! 

Johan Källsten

Försäljningschef

Marcus Wedin

Produktspecialist

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er att stärka ert employer brand och attrahera rätt kandidater? Fyll i formuläret nedan.