AJ PRODUKTER

Workbuster stödjer kompetensbaserade rekrytering

AJ Produkter är en helhetsleverantör av inredning till kontor, skola, lager och industri. Med egen produktutveckling, design och produktion kan vi erbjuda våra kunder attraktiva produkter till rätt pris. Vi har gjort en resa från renodlat postorderföretag till modernt handelsföretag och gör stora satsningar på att öka vår digitala närvaro och utveckla vår e-handel. Idag ligger huvudkontor och centrallager i Halmstad och familjeföretaget har vuxit till en internationell koncern med fortsatta expansionsplaner. Totalt är vi ca 900 anställda i 19 länder och har en omsättning på över 2 miljarder SEK per år.

Vad var anledningen till att ni bytte rekryteringsverktyg?

Vi sökte oss efter ett nytt rekryteringssystem i syfte att stärka kandidatupplevelsen och skapa en smidig ansökningsprocess. För oss var det även viktigt att det system vi valde skulle stötta vår kompetensbaserade rekryteringsprocess.

Varför valde ni just Workbuster?

Anledningen till att vi valde just Workbuster var att systemet är användarvänligt och skapar möjligheten av enkelt få en överblick av rekryteringsprocessen. Workbuster har även en integrering med vårt testverktyg, ligger i framkant i utvecklingen och stödjer vår kompetensbaserade rekryteringsprocess. En extra stor bonus var att Workbuster hjälpte oss att skapa en ny och modern karriärsida som bidrar starkt till vår employer branding.

Hur upplevde ni den hjälp ni fick i samband med uppstarten?

Under uppstarten fick vi bra stöd av Workbusters projektledare. Personerna vi hade kontakt med var behjälpliga, tillgängliga och lösningsorienterade genom hela processen. Vi har inte bara fått hjälp under uppstarten, utan supporten på Workbuster är alltid supertrevliga och snabba med återkoppling.

Vad är din generella uppfattning om rekryteringsverktyget?

Rekryteringsverktyget är smidigt, användarvänligt och uppdaterat. Vi kan varmt rekommendera Workbuster!

Jennie Johansson
HR Generalist

https://karriar.ajprodukter.se/