Aimo Park - parkeringsbolaget med framtiden i sikte

Just nu pĂ„gĂ„r ett intensivt arbete pĂ„ Aimo Park med att stĂ€lla om till hĂ„llbar mobilitet. Vi frĂ„gade Åsa Johansson, HR Business Partner, om mötet med mĂ€nniskor och förĂ€ndringsresan “Rethink Parking”.

Vad engagerar dig mest i din roll som HR Business Partner pÄ Aimo?

Det Àr flera delar som engagerar mitt arbete pÄ Aimo Park. Den förÀndringsresan som pÄgÄr just nu inom Aimo Park Àr oerhört engagerande och utmanande. Att fÄr vara med att utveckla arbetssÀtt och processer Àr spÀnnande. 

Jag vill gÀrna fortsÀtta arbeta med rekrytering och vara delaktig vid intervjuer. Det Àr nÄgot som alltid ger en hÀrlig krydda till vardagen. Mötet med mÀnniskor har alltid varit inspirerande. Att se mÀnniskor vÀxa och att fÄ samarbeta med kollegorna runt om i landet. 

Vad Àr du mest av stolt över att jobba pÄ Aimo?

Just nu Àr jag stolt över den förÀndring vi har gjort pÄ rekryteringssidan. Nu ÄterstÄr nÀsta steg. Sen Àr vi en del i omstÀllningen för ett hÄllbart samhÀlle genom att satsa pÄ fler laddmöjligheter för elbilar och med planerna med att bygga en helt ny bensin-fri mack i centrala Stockholm. 

Slutligen, du trÀffar drömkandidaten i hissen. Varför ska man jobba pÄ Aimo?

Hur vi ska transportera oss pÄ ett hÄllbart sÀtt Àr en viktig frÄga för oss. Hos Aimo Park arbetar du med framtidens mobilitet och med mÀnniskors vardag i fokus. Hos oss finns alla möjligheter till att utvecklas.

Dela i sociala medier

LÀs liknande inlÀgg