Nyhet! Håll karriärsidan levande med datadrivet innehåll

Idag är det hög konkurrens bland företag och organisationer om vem som är den mest attraktiva arbetsgivaren. Många kandidater letar aktivt information om arbetsgivaren för att få en uppfattning om hur det är att jobba på sin framtida arbetsplats, därför är det viktigt för er som arbetsgivare att hålla karriärsidan uppdaterad och levande!  Därför har vi nu tagit fram ett par nyheter som gör det busenkelt att hålla karriärsidan uppdaterad med datadrivet innehåll. 

Dynamic banner

Dynamic banner är en ny startsektion med innehåll som uppdateras automatiskt baserat på lediga tjänster och innehåll på karriärsidan. I Dynamic banner väljer ni vilken bild eller video ni vill ha som bakgrund. Menyn till vänster skapas och uppdateras automatiskt efter innehållet på karriärsidan, men ni kan själva välja att ta bort eller lägga till fler länkar om ni vill. Till höger visas ett utdrag av lediga tjänster eller medarbetarberättelser som ni har publicerat i Stories. 

Avdelnings- och platssidor 

Nu kan du lägga till undersidor för platser och avdelningar där du har möjlighet att presentera specifika delar av er verksamhet. På startsidan på karriärsidan visas avdelningarna och platserna som länkar med text och bild, och du kan om du vill välja om du vill visa antal lediga jobb kopplade till avdelningen/platsen (se bild nedan)

Undersidorna är uppbyggda med text och bild som du lägger till i Workbuster under Inställningar > Platser/Jobbkategorier, du behöver med andra ord inte gå in och redigera i sidbyggaren. 

Lediga jobb och Stories som matchar avdelningen/platsen visas och uppdateras automatiskt. 

Öka träffsäkerheten i marknadsföringen

Avdelningssidorna gör det enkelt för kandidaten att navigera rätt på karriärsidan och hitta relevant innehåll. En till fördel är att det förbättrar förutsättningarna för en träffsäker annonsering i sociala medier. Med Workbuster Streams kan ni välja att annonsera lediga jobb i sociala medier till personer som besökt innehåll kopplat till en specifik avdelning eller plats på karriärsidan. För dig som är intresserad av att veta mer om hur Streams fungerar vill vi passa på att tipsa om vårt webinar 10 mars: Nå passiva kandidater genom engagerande innehåll och retargeting

Dela i sociala medier

Vill du komma igång 

Hör gärna av dig till i formuläret nedan så berättar vi mer! 


Läs liknande inlägg