EMPLOYER BRANDING

Känn effekten av ett starkt Employer brand

Attrahera topptalangerna

Med Workbuster bygger du kostnadseffektivt kännedom om ditt employer brand. Genom att öka närvaron hos drömkandidaterna hjälper vi er vara top of mind när det är dags att byta jobb. Som kund hos Workbuster får du en unik karriärsida som presenterar din arbetsplats på bästa sätt.

Öka närvaron

Engagerande karriärsidor

Enkel ansökan 

Workbuster Rekryteringssystem

Nå rätt kandidater i sociala medier

Genom målgruppsinriktade kampanjer i sociala medier kan du öka kännedomen om ditt employer brand. Vi hjälper dig att skapa och publicera relevant innehåll som engagerar talanger i just din bransch. 

Workbuster Rekryteringssystem

En karriärsida som stärker ert employer brand 

Karriärsidan är ansiktet utåt för din arbetsplats där du har möjlighet att ge kandidaten en första känsla för hur det är att jobba hos er. Se till att ni sticker ut med en karriärsida som representerar er upp en bild av arbetsplatsen som du känner dig stolt över och som tilltalar talanger i er bransch. 

Enkel ansökan ger större urval

Tappa aldrig en talang på grund av krångliga ansökningsformulär. Med Workbuster ansöker kandidaten enkelt, både via mobil och dator. Ansökningsformuläret är flexibelt och du väljer själv vilka dokument som ska vara obligatoriska att ladda upp och vilka urvalsfrågor du vill ha med. 

Enkel ansökan ger större urval

Gör det enkelt att konvertera på din karriärsida, även om du inte har några lediga tjänster ute. Fånga upp kandidater som fått upp ögat för din arbetsplats genom att låta dem skicka en spontansökan. Marknadsför lediga tjänster till kandidaten och matcha kandidatprofilen mot nya jobb.

Några av våra kunders karriärsidor

Fastighetsägarna Service

Workbuster är användarvänligt, självinstruerande och det är enkelt att få en överblick över rekryteringsprocessen. Workbuster är även duktiga på att utveckla plattformen och lanserar kontinuerligt nya uppdateringar.

Fastighetsägarna Service

Raysearch

Det mest positiva är att ha alla processer och alla ansökningar samlat på ett ställe. Vi har fått en bättre struktur, sparar tid och kan ge en bättre upplevelse till de kandidater som söker då vi lätt kan återkoppla via Workbuster.

RaySearch

Anticimex

Skillnaden är som natt och dag! Genom Workbusters karriärsida upplevs vi nu som mer professionella. Vi har fått en mycket bättre kandidatupplevelse och användarupplevelse för alla som jobbar med rekryteringarna på Anticimex.

Anticimex

Nira Dynamics

I Workbuster har vi hittat en lösning som stödjer vår kompetensbaserade rekryteringsprocess. Workbuster är integrerat på vår karriärsida utifrån vår branding.

NIRA Dynamics

Jollyroom

Vi på Jollyroom rekryterar hundratals nya medarbetare varje år och tack vare Workbuster kan vi garantera våra kandidater en smidig ansökningsprocess och snabb återkoppling – helt enkelt en bra upplevelse oavsett om det leder till anställning eller inte.

Jollyroom

Vi hjälper dig gärna! 

Johan Källsten

Specialist på karriärsidor

Vill du veta hur vi kan hjälpa er att nå rätt kandidater? Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort. 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Förutse och optimera varje steg i rekryteringen 

Få värdefulla insikter om dina kampanjer i Workbuster Analytics. Med lättillgänglig data kan du säkerställa att ni ständigt förbättrar er Talent Acquisition.  

Analysera och förbättra