REKRYTERINGSVERKTYG

Enkelt och heltäckande rekryteringsverktyg för små och stora företag

PrisförfråganTa reda på mer

Rekryteringsverktyg
Några av våra fantastiska kunder
workbuster rekryteringsverktyg

Våra produkter och lösningar

Attrahera

Employer branding

Attrahera rätt kandidater med engagerande annonser och en unik karriärsida.

Rekrytera

Rekryteringsverktyg

Spara tid och rekrytera träffsäkert i ett modernt och användarvänligt rekryteringsverktyg.

Introducera

Pre- & onboarding

Ge nyanställda rätt förutsättningar att snabbare komma igång och lyckas i sin roll med digital pre- och onboarding.

Vi sökte oss efter ett nytt rekryteringssystem i syfte att stärka kandidatupplevelsen och skapa en smidig ansökningsprocess. För oss var det även viktigt att det system vi valde skulle stötta vår kompetensbaserade rekryteringsprocess. Anledningen till att vi valde just Workbuster var att systemet är användarvänligt och skapar möjligheten av enkelt få en överblick av rekryteringsprocessen.

AJ Produkter

Det mest positiva är att ha alla processer och alla ansökningar samlat på ett ställe. Vi har fått en bättre struktur, sparar tid och kan ge en bättre upplevelse till de kandidater som söker då vi lätt kan återkoppla via Workbuster.

RaySearch

Skillnaden är som natt och dag! Genom Workbusters karriärsida upplevs vi nu som mer professionella. Vi har fått en mycket bättre kandidatupplevelse och användarupplevelse för alla som jobbar med rekryteringarna på Anticimex.

Anticimex

I Workbuster har vi hittat en lösning som stödjer vår kompetensbaserade rekryteringsprocess. Workbuster är integrerat på vår karriärsida utifrån vår branding.

NIRA Dynamics

Vi på Jollyroom rekryterar hundratals nya medarbetare varje år och tack vare Workbuster kan vi garantera våra kandidater en smidig ansökningsprocess och snabb återkoppling – helt enkelt en bra upplevelse oavsett om det leder till anställning eller inte.

Jollyroom
Rekryteringsverktyg

Din allt-i-ett-lösning för rekryteringen

Workbuster är ett enkelt och heltäckande rekryteringsverktyg som flexibelt kan anpassas för att passa små som stora organisationer. Vi har funktionerna som hjälper dig att lyckas attrahera och rekrytera medarbetarna som får ditt företag att växa.

Ta reda på mer

Rekryteringsverktyg

Vad kostar Workbuster rekryteringsverktyg?

Fyll i formuläret så återkommer vi med en prisuppgift.

Inspiration

Inspiration och nyheter

Senaste
Populära
2 september, 2020

Öppna utbildningar i Workbusters rekryteringsverktyg

Du som användare i Workbusters rekryteringsverktyg är alltid välkommen att delta vid någon av våra kostnadsfria öppna onlineutbildningar i Workbusters rekryteringsverktyg. AnmälanLäs liknande inlägg
2022-06-21

Vi introducerar Workbuster Marketplace 🛍

Workbuster erbjuder flertalet tilläggstjänster, till exempel kopplingar till intranät för internrekrytering, anpassade utbildningar och integrationer till testverktyg. I Marketplace samlar vi nu alla tilläggstjänster på ett och samma ställe.  Så hittar du...
2022-03-15

Så får du bäst effekt av jobbannonseringen – Tips från Paulina Frank

En vanlig fråga vi får från våra kunder är; “Var ska jag publicera min jobbannons för bästa effekt?”. En inte helt enkel fråga så vi tog hjälp av Paulina Frank i vårt Customer Success Team som har gedigen erfarenhet av att jobba med jobbannonsering.  Vilk...