VARFÖR WORKBUSTER

The future of Talent Acquisition 

Stärk ditt employer brand, attrahera och engagera rätt kandidater och säkra kvaliteten i urvalet med Workbuster. 

Boka demo Om Workbuster

Några av våra fantastiska kunder
Lernia logga
vår helhetslösning 

Lyckas med kompetensförsörjningen

Genom ökad närvaro i relevanta kanaler ökar du kännedomen om din arbetsplats och driver en ström av potentiella kandidater till din karriärsida. Detta tillsammans med en karriärsida som effektivt konverterar talanger till kandidater bygger ni en relevant kompetensbank där kandidater automatiskt matchas mot nya jobb. Workbuster ser till att du alltid ligger steget före i konkurrensen om de bästa talangerna.

Attrahera och konvertera

Stärk ditt employer brand genom ökad närvaro hos talanger i din målgrupp. Engagera fler med intressant innehåll och enkel ansökan på din karriärsida. 

Populära features
  • Målgruppsriktad annonsering
  • Get in touch
  • Engagerande karriärsida

Ta reda på mer

Urval och hantering

Automatisera manuella processer och frigör tid till de mest kvalificerade kandidaterna. Säkra urvalet och bedöm ansökningar tillsammans. 

Populära features
  • Automatisering
  • Kompetensbedömning
  • Koppling till testverktyg

Ta reda på mer

Analysera och optimera

Fatta bättre beslut med lättillgänglig statistik. Workbuster hjälper dig att få översikt över varje steg i processen, från marknadsföring till anställning. 

Populära features
  • Jämför KPI:er över tid 
  • Följ annonser i realtid
  • Datavisualisering

Ta reda på mer

Det mest positiva är att ha alla processer och alla ansökningar samlat på ett ställe. Vi har fått en bättre struktur, sparar tid och kan ge en bättre upplevelse till de kandidater som söker då vi lätt kan återkoppla via Workbuster.

RaySearch

Skillnaden är som natt och dag! Genom Workbusters karriärsida upplevs vi nu som mer professionella. Vi har fått en mycket bättre kandidatupplevelse och användarupplevelse för alla som jobbar med rekryteringarna på Anticimex.

Anticimex

Strukturen i Workbuster möjliggör ett starkt fokus på kandidatupplevelsen och den användarvänliga plattformen gör det enkelt att vilja arbete i verktyget. Som pricken över i:et har ni en fantastisk supportavdelning – keep up the good work!

Basefarm

I Workbuster har vi hittat en lösning som stödjer vår kompetensbaserade rekryteringsprocess. Workbuster är integrerat på vår karriärsida utifrån vår branding.

NIRA Dynamics

Vi på Jollyroom rekryterar hundratals nya medarbetare varje år och tack vare Workbuster kan vi garantera våra kandidater en smidig ansökningsprocess och snabb återkoppling – helt enkelt en bra upplevelse oavsett om det leder till anställning eller inte.

Jollyroom
Om workbuster

Ligg steget före i konkurrensen om talangerna

Workbuster har sedan vi grundades 2008 byggt system för Talent Acquisition med hög kvalitet och användarvänlighet som hjälper våra kunder attrahera och rekrytera de bästa kandidaterna. Vi har aldrig nöjt oss med att följa utan har alltid strävat efter att sätta nya standarder på marknaden så att våra kunder får en fördel i kampen om de bästa talangerna.

Läs mer om Workbuster

Utbildningar & Event

Ta del av våra kommande event och utbildningar

Vi håller regelbundet öppna utbildningar och seminarier där vi ger våra bästa tips för att lyckas med rekrytering och employer branding.

Se alla event

2020-03-26

Webinar – Förbättra kandidatupplevelsen med data

Tillsammans med Trustcruit bjuder vi in till ett webinar där vi genom att titta på data kan få insikter om vad som skapa...
2020-01-20

Webinar – Kom igång med kompetensbaserad rekrytering

Starta det nya decenniet på topp - kom igång med kompetensbaserad rekrytering i praktiken! Lyssna på en inspelning av vå...
Inspiration

Inspiration och nyheter

Senaste
Populära
2020-03-24

Nyhet: Integration med Refapp i Workbuster

Nu kan du som kund hos Workbuster på ett smidigt och enkelt sätt sköta din referenstagning via Refapp. Refapp är ett verktyg för digital referenstagning som hjälper dig strukturera, effektivisera, höja validiteten och GDPR-anpassa referenstagningarna i din...
2020-03-16

Information om Workbuster och covid-19

Folkhälsomyndigheten bedömer i nuläget att risken för spridning av coronaviruset covid-19 i det svenska samhället är mycket hög. Vi på Workbuster har därför tagit beslutet att alla anställda jobbar hemifrån den här veckan. Vi har goda rutiner och digitala ...
26 mars, 2020

Webinar – Förbättra kandidatupplevelsen med data

Tillsammans med Trustcruit bjuder vi in till ett webinar där vi genom att titta på data kan få insikter om vad som skapar en bra kandidatupplevelse och hur vi kan använda den här kunskapen i praktiken.